Fullkornslasagne med keso och spenat

Bilden gör inte lasagnen rättvisa. Glömde ta bild vid middagen så detta är dagen efter i matback. Maten är kall och ser inte lika god ut som den är i verkligheten!
1 stor lasagne
Ingredienser:
500 gr köttfärs
1 gul lök
1 liten purjolök
2 klyftor vitlök
2 paprikor
500 gr krossade tomater
1 påse fryst spenat
500 gr keso
salt och peppar
Lasagneplattor, fullkorn
Gör så här:
* Sätt ugnen på 200 gr
* Fräs färsen med lök, vitlök, purjolök och paprika.
* Häll på krossade tomater, smaka av med salt och peppar och låt koka ihop ca 10 min.
* Smält under tiden spenaten i en kastrull, salta, peppra och blanda med keson.
* Lägg lasagneplattor i botten på en ugnssäker form. Häll på ett lager färs och sedan ett lager spenatkeso. Upprepa proceduren tills det tar slut. Det översta lagret skall vara spenatkeso.
* Sätt in i ugnen 30-45 min.
* Servera med sallad
Kommentarer
Postat av: camilla
mmm gott det ser ut.Måate pröva en dag.Älskar spenat. Måate bara räkna ut dina recept först,och jag tycker det är lite krångligt;) Men jag ska försöka...L
Postat av: camilla
Nej be inte om förlåtelse....:) Jag räknar ut det själv men det är det att jag tycker det är svåt ioch med att det är så mycket,jag menar i böckerna man får så står det ju bara 1 dl eller vikten.Och jag är definitiv inget ljushuvud på matte;)
Men om jag inte klara det så har jag ju alltid VV-forumet;) Kan ju be dom hjälpa mig.
Kram
Trackback