Veckan som varit

Jag har tänkt att försöka bättra mig med att laga nya maträtter. Minst en i veckan iaf. Helst både en vardagsrätt och en mer helgrätt.

Tyvärr går inte allt som man planerat. Denna vecka var superkörig, både jobb och privat, så jag har helt enkelt inte hunnit. Själva maten har väl inte varit den bästa heller direkt. Men inte så att jag är helt missnöjd, fast det borde ha varit bättre... Tex igår hann jag helt enkelt inte äta utan sprang in och köpte en färdig chabatta på Ica. Och det gjorde jag endast för att jag vet att man måste äta, för hungrig var jag inte... Hade jag räknat points så vet jag att det hade varit inom pointsramen, men en macka är väl egentligen inte det bästa alternativet.

Nåja, ibland hinner man helt enkelt inte göra allt precis som man vill. Istället får man försöka göra det bästa av situtationen. Det kommer ju en vecka även efter denna vecka och eventuellt blir den bättre... :)

Motion har jag dock hunnit med. Det har varit KALLT i veckan, men jag har iaf tagit mig ut och promenerat minst 30 min/dag. Plus att jag två kvällar dansat...

Med andra ord kan jag sammanfatta veckan (så här långt) som en ok vecka. Det känns ju skönt!


Viktredovisning v.3

Hej på er.

Idag är det måndag. Måndag innebär att ställa sig på vågen, för mig i alla fall... Jag bävade lite grann, för även om jag varit ganska duktig, så har jag misskött mig lite grann emellanåt.

Men glad blev jag när vågen visade -0,7 kg. Det är jag mycket nöjd med! :)

KRAMIS till er alla

Äsch...

Igår gick det inte så bra. Jag blev så otroligt hungrig innan jag for hem så jag trodde inte jag skulle överleva... Lite överdrivet kaske, men just i den stunden var det otroligt jobbigt.

Jag visste att jag skulle få mat om ca 1 timme, men jag kunde inte hålla mig. Så jag gjorde ett val och åt två rostade smörgåsar och en hårdmacka med ganska mycket smör på...

Smöret var ju dumt, men jag kunde inte hjälpa det. Det är så gott när det smälter på den nyrostade frallan... OK, jag kanske är äcklig, men det är rena rama sanningen...

När jag ätit mackorna blev jag jättebesviken på mig själv. Men så tänkte jag att jag gick iaf inte till godisskålen. Vi har en JÄTTESTOR skål med godis i fikarummet, och jag tog inte en endaste liten karamell. Det var ju bra iaf, för hade jag tagit godis, så hade jag ju aktiverat sockerbegäret ännu mer.

Sedan valde jag att bara äta en hårdmacka till gröten till middag (istället för två mjukbröd som jag brukar ta). Sedan höll jag mig hela kvällen utan att ta något, förutom te...

Så totalt sett så blev det kanske inte så himla tokigt, om man inte räknar med det där extra smöret då förstås...

Motionen måste jag absolut bättra mig med. Endast en kortare promenad igår är resultatet från veckan...

Nåja, jag kämpar vidare!


Yes...!

Jag ber om ursäkt för att jag inte hinner skriva här. Fasen, jag har så otroligt mycket att göra, både på jobbet och hemma, så bloggen blir lidande.

Hinner knappt hälsa på någon annan heller. Inte bra. Jag gillar det INTE.

Däremot, så går det bra med vikten. Första veckan blev en minskning -2,2 kg!!! Jag blev så riktigt glad och uppåt när jag såg det resultatet.

Nu kämpar jag vidare. Ska försöka hälsa på er andra oxå!

Kramis

RSS 2.0