Vågen

Måndag idag och det innebär att ställa sig på vågen. Jag bävade eftersom jag visste att fredagen verkligen inte var den bästa dagen. Längst ner i min "checklista" står det frosseri. Det som döljer sig bakom den raden vill jag inte ens erkänna. Det är mer än jag vill tänka på.

Men när jag skulle ställa mig på vågen så tänkte jag på allt jag hade satt i mig då... Resultatet blev -0,6. Jag vet inte om jag ska vara nöjd, eller om jag ska vara besviken. Jag har ätit bra och motionerat bra förra veckan. Så det måste vara fredagens stora miss som gjorde att resultatet inte blev större. Det är helt otroligt hur man kan bete sig, det är ju en själv det drabbar...

Nåja. Jag tror ändå att jag får vara nöjd. Hade jag inte skött mig tidigare under veckan så hade resultatet säkert varit mycket sämre... Ett minus är ju alltid ett minus, och minus är ju bra.

Önskar alla en bra och trevlig vecka! Dags att kämpa vidare!

KRAMIS


Kommentarer
Postat av: camilla

Ja grattis till minuset:) Bra jobbat!

2008-09-15 @ 15:42:09
URL: http://www.hallonpajen.wordpress.com
Postat av: Angel

Du ska absolut vara nöjd. Det är ett bra minus tycker jag och lagom för kroppen så att den också kan anpassa sig i tankt med att du går ner. Så bra jobbat!



Angel

2008-09-15 @ 19:22:51
URL: http://http.//angelwings.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0